Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Práda Terápiák Masszázs ,Benner Terápiák
Cím: 2000 Szentendre, Duna-ár u. 4.Email: info@pradaterapiak.hu
Web: www.pradaterapiak.huTelefon: 0620-913-1131

Bemutatkozás

A természetes gyógymódok mindig is érdekeltek. Élsportolói múltamnak köszönhetően sokszor tapasztaltam, mennyire fontos a test fizikai és lelki felkészítése. Rájöttem, hogy milyen nagyszerű lehetőségek állnak rendelkezésünkre, hogy megelőzzük a sérüléseket, baleseteket. Megismerkedtem olyan eszközökkel, módszerekkel, amelyekkel a hétköznapokban megélt stressz kivédhető, illetve a betegségek nagy része megelőzhető, gyógyítható.
Az általam kifejlesztett speciális masszázs, a relaxáción felül, segít a fizikai testben tárolt blokkok feloldásában. Tapasztalatom szerint rendkívül fontos lenne a rendszeres csontkovácsolás beépítése életünkbe. Fel szeretném hívni a figyelmét mindenkinek, hogy nem csak akkor kell igénybe venni ezt a terápiás módszert, mikor már elviselhetetlen a fájdalom. A bajt megelőzni mindig egyszerűbb.
Magyarországon elsőként kezdtem foglalkozni az BEMER Elektromágnes Terápiával, mint gyógyító eljárással, és egyben a forgalmazásával is. Bizalmam e módszer iránt évek során egyre inkább megerősítette hitemet, hogy Dr. Wolf A. Kafka professzor találmánya, mint gyógyászati készülék, új lehetőségeket kínál a gyógyászat szinte minden területén és nem elhanyagolható a kozmetikai háttere sem.
Célom, hogy lehetősége legyen mindenkinek ezekkel a módszerekkel megismerkednie. Szakmai tudásomat és a különböző módszereket alkalmazva szolgálom az Önök egészségének megőrzését, a fájdalmaktól való megszabadulásukat és gyógyulásukat.
Práda SándorFőoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink