Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Ametiszt Virágüzlet és Impala Gránit Sírkővek-Szentendre
Cím: 2000 Szentendre, Kálvária út 27.Email: bata.l@freemail.hu, ametisztviraguzlet@gmail.com
Web: http://www.ametisztvirag.huTelefon: +36-26/311-777, 06/30-670-9587

Bevezető

Bemutatkozunk


A virágok iránti szeretet és érdeklődés a családunkban nagyapámig nyúlik vissza. Neki és édesapámnak is virágkertészete volt, így idővel magam is a virágokkal kezdtem foglalkozni. Valaha Budapesten dolgoztam virágkötőként, 1986-ban pedig Szentendrére költöztem, és 2008-ban bukkantam rá az Ametiszt virágüzletre. Már az első perctől kezdve olyan volt számomra, mint egy kis drágakő. Az üzletet a nyolcvanas években nyitotta kedves kolléganőm.

A virágbolt azóta keresztülment több változáson, mint például tulajdonosváltás, vagy kisebb nagyobb felújítások, de jelenleg is családi vállalkozásként működik.

Amellett, hogy kicsit felfrissítettük az üzletet és belecsempésztünk némi újdonságot mind a megjelenésbe, mind pedig a kínálatba, próbáltuk megőrizni benne azt, ami miatt a vevők már oly sok éve megtisztelnek bennünket bizalmukkal. Néhány dolog változott tehát, de egy valamihez a kezdetektől fogva ragaszkodunk. Ahhoz, hogy vevőink igényeit a lehető legnagyobb mértékben kielégítsük.

Virágboltunk kínálatában széles választékban megtalálhatóak a különféle vágott és cserepes virágok, ajándéktárgyak, növényápolási szerek, kaspók, kerámiák és még sok más kiegészítő termék.

Üzletünk tagja a FLEUROP Nemzetközi Virágküldő Szolgálatnak, így akár a külföldre illetve a külföldről érkező igényeket is ki tudjuk elégíteni, legyen szó a világ bármely országáról!

Amit nálunk a hozzáértés és a gyönyörű virágok mellett biztosan megtalál az a jókedv, családias hangulat és a kedves kiszolgálás!


Szeretettel várom Önöket!


Bata Katalin


Bemutatkozás

Virág, kegyeleti koszorúk, sírcsokrok, gránit sír kövek, esküvői csokrok, virágküldés, futárszolgálat országszerte és külföldre is hozzáértő partnerek segítségével (FLEUROP), Esküvői, ballagási, vagy bármilyen alkalomra virágcsokrok és virágdíszítés Telefonos megrendeléseiket is felveszünk, illetve igény esetén helyben és a környéken mi magunk kiszállítjuk. Szentendrén a kiszállítás ingyenes.

Keresőszavak

virág,esküvői csokor, szentendre virág, szentendre, ballagási csokor, gránit sírkövek, futárszolgálat, virágküldés, cserepes virágok, sír csokrok, rendelés,virág szállítás, virág szállítás szentendre, szentendre, szentendre csokorszállítás, csokorszállítás, szentendre virágüzlet, virágüzlet


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink