Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Frey Attila E.V
Cím: 2000 Szentendre,, Dobogókői út 7.Email: frey.attila@freykft.hu
Web: www.freykft.hu Telefon: 06 20 954-5997 06 20 949 5561

Bevezető

Thermorossi termékek kizárolagos forgalmazója Magyarországon. ELKÉSZÍTJÜK ENERGIATANÚSÍTVÁNYÁT - ZÖLD KÁRTYÁJÁT! Ajtó - ablak - árnyékolás - kilincs. Ingatlan közvetítés, fűtés rendszer, NOBO fűtő panelek, fa nyílászárók, EdilKamin Warm vízteres fatüzeléses kályha, ház építés, Wikora szolár rendszer,napkollektorok,

Bemutatkozás

Szlogenünk és vezérelvünk az „intelligens megoldások” melyet minden termékcsoport kiválasztásánál és forgalmazásánál figyelembe veszünk.
Vevőink igényeihez komplexen, tanácsadói személettel közelítünk és átgondolt megoldásokat nyújtunk az egyszerű termék értékesítés helyett. A tervezéstől a kivitelezésig támogatjuk ügyfeleinket.
A Frey Kft. 2002-es megalapítása óta épít családi házakat és más épületeket az összes olyan ehhez tartozó szolgáltatást nyújtja, amely ahhoz szükséges, hogy az épület és környezete igazán kellemes legyen az emberek számára.
Szentendrei bemutatótermünkben fa és pellet alapú fűtési rendszereket, kályhákat, kandallókat forgalmazunk (Jotul, Thermorossi), melyek gyönyörűek és igazi családi fészek hangulatot teremtenek a lakásban. A vízteres vagy légfűtéses készülékek részben, vagy egészben kiválthatják a gázfűtést lényegesen alacsonyabb rezsi költségek mellett.
A Nobo elektromos fűtőpaneleken alapuló fűtés akár kiegészítő fűtésként, akár önálló, teljes rendszerként üzemelhet meglepően hatékony módon. A Nobo rendszer nem tévesztendő össze a méregdrágán üzemelő elektromos radiátorokkal.
Semmilyen fűtés nem lehet igazán hatékony kiváló minőségű ajtók, ablakok nélkül. A Frey Kft. által szállított műanyag és fa nyílászárók amellett hogy szépek, biztonságosan zárnak és kiváló hő- és hangszigetelő hatásúak. Az ajtók és ablakok mellett a beltéri-, bejárati ajtókat és árnyékolástechnikai megoldásokat kínálunk óriási választékban.


Keresőszavak

thermossi termékek, energia tanúsítvány, ajtó, ablak,redőny, reluxa, roló, árnyékolás technika, EdilKamin Warm, nobo fűtő panelek, ház építés, ingatlan értékesítés, szolar rendszerek, wikora szolár


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink