Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hársfa Panzió és Étterem
Cím: 2016 Leányfalu, Móricz Zs. u. 161.Email: harsfa@upcmail.hu
Web: www.harsfaetterem-panzio.huTelefon: 06-20/583-7212
Fax: 06-26/610-498Gps: 47.16249466 , 19.50330353

Bemutatkozás

Az Étterem és a Panzió ELADÓ!!
A nyitva tartás folyamatos és zavartalan!

Nyitva:
Minden nap (hétfõ kivételével): 11:00-22:00 h-ig

A leányfalui Hársfa Panzió fekvése ideális arra, hogy Ön felfedezhesse a Dunakanyar csodálatos tájait. Leányfaluból kiindulva könnyen és gyorsan eljuthat Visegrádra, Esztergomba. A helyi strandra reggel akár egy fürdõköpenyben is kényelmesen átsétálhat. Ha túrázni szeret, a Leányfaluról induló túristaútvonalak mentén eljuthat a Pilis gyönyörû tájaira. Sok szeretettel várjuk Önt vendégfogadónkban. A Hársa Panzió 5 szobája az Ön rendelkezésére áll. Amennyiben nagyobb társaságnak szeretne éjszakai szállást szervezni, akár 16 fõt tudunk egyszerre elszállásolni.

Étterem:
A 2009-ben megújult Hársfa étterem a magyar konyha remekeit sorakoztatja fel étlapján. Séfünk kialakította a Hársfa karakteres konyhastílusát, gazdag választékunkban Ön is megtalálja a saját ízlésének megfelelõ ételeket. Az étterem 80 fõt képes egyszerre, magas színvonalon, cigányzenével, légkondicionált környezetben vendégül látni. Több nyelven beszélõ fiatal, udvarias személyzet fogadja Önt.

Hársfa étterem party service, rendezvényszolgálat:
Büfét szeretne az Ön által szervezett rendezvényen? Meghívná barátait egy coctail-partyra? Állófogadást adna? Szeretné ha esküvõjén minden zavartalanul zajlana? Bált szervezne? Egy esküvõ, üzleti rendezvény vagy bármilyen jellegû csoportos összejövetel megszervezése komoly feladat. A Party Service az Ön rendelkezésére áll az Ön által kijelölt idõben és helyen, akár a szabadban is!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink